jaki serwis w lodzkim wybrac tylko nie emilia bo tam to sa takie sciemniacze ze masakra skuter na gwarancji a tu plac i plac jeszcze robia niepoprawnie bo po kazdej usterce i tak trzeba wrucic a skuter ma 2500tys km i bylem u nich juz z 10razy.Przy zakupie z nimi jest zupelnie inna gadka a jak kupisz to zobaczysz.
polecam Ci serwis w Żychline, robili mi remoncik Aprilki SR, niedrogo i fachowo. robią tam głównie motocykle ale i skutrami nie gardzą tu masz stronkę http://www.motofuria.pl pozdro
A wiecie gdzie w Łodzi można kupić części do yamahy mint albo nawet ogólne. Potrzebuję narazie filtr powietrza a chcę od ręki kupić bo z allegro będzie szło z tydzień
A sprawdź róg Dąbrowskiego a Kilińskiego w Łodzi. Byłam tam tylko raz ale spoko gościu i trzeba z nim osobiście gadać to po pracy zrobi niedrogo. Polecam
Jaki masz sktuer? Ja ta mojeKymco Super 9 woże na przeglądu opstatnio robili mi elektryke bo się bezpieczniki paliły i jest ok!:D Tani i wydaje mi się że dobrzi są;] JaEmilie polecam do Kymco